Categories
Servicii Funerare

Când lucrurile nu își mai au rostul

Oare într-o lume așa grăbită ca a noastră cât de rău poate fi să nu ne cunoaștem sufiecient de bine? Deși avem senzația că știm tot despre noi, că ne cunoaștem foarte bine, în realitate aceste chestiuni sunt exact pe dos. Iar una dintre întâmplările care ne va pune  într-o situație extrem de dificilă ne va demonstra fără doar și poate că nu știm nimic despre noi. Și da, acesta pare a fi crudul adevăr, pe care nimeni nu ni-l arată, dar pe care destinul ni-l scoate uneori în cale.

Căci întâmplări nefericite există și probabil că la un moment dat și acestea își vor face apariția în viața noastră. Indiferent de presupunerile pe care le facem noi, lucrurile se vor întâmpla odată și odată. Deși conștientizăm faptul că nu trebuie să fim negativi, clipa care ne va aduce mai aproape de servicii funerare Chiajna ne va spune că am pierdut o ființă dragă și că nu am putut să o ajutăm sau să-i schimbăm soarta. Ne dorim asta fiecare dintre noi, ne dorim să putem schimba destinul unei persoane, însă acest lucru nu ne este permis sau cel puțin până acum asta ni s-a dat de înțeles.

Totodată cei mai în vârstă ne tot amintesc de faptul că nu ne putem împotrivi anumitor aspecte, fenomene, dar și lucruri. Cu toate astea o bună parte dintre noi cred și speră că pot schimba acel ceva puțin câte puțin, indiferent de obstacole și indiferent de munca pe care o depun. Iar acest lucru îl putem spune despre medici, căci aceștia sunt printre singurele persoane care au o șansă să lupte împotriva morții. Astfel spus experiențele din viața unui om nu sunt foarte simple și nici ușoare, căci dacă ar fi fost așa mulți dintre noi nu am fi cunoscut durerea și nu am conștientiza și înțelege ce se întâmplă în jurul nostru.

Tot aici trebuie să mai amintim de faptul că nu suntem persoane nemuritoare și odată vom ajunge în acel sicriu de care mulți ne temem sau poate că este doar o fațetă a ceea ce simțim cu adevărat. Prin urmare pentru o persoană rațională lucrurile sunt foarte, foarte simple. Mai exact aceștia se vor gândi la trei aspecte –  te naști, trăiești și în cele din urmă mori. Acesta este cursul vieții și nimeni și nimic nu poate schimba asta. Important este cum trăiești această viață și de ce experiențe ai parte ca mai apoi, la final să nu te simți dezorientat sau să ai parte de vreun regret. Până la urmă tot ce ne rămâne este să ne trăim viața așa cum știm noi mai frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *