Servicii Funerare Bucuresti – Pompe Funebre NON-STOP

Cosmetica Funerara

Dispunem de personal specializat pentru efectuarea diferitelor tehnici de machiaj. Scopul final al cosmetizarii mortuare este acela de a elimina semnele mortii si de a prezenta persoana decedata rudelor cu cel mai bun aspect estetic posibil.

servicii de cosmetica funerara

Uneori ideea pierderii unei persoane dragi este ceva care nu poate sa fie acceptat de unii oameni, desi este ceva natural si inevitabil.

Pentru a putea oferi cea mai buna aparitie a defunctului in fata familiei si a celor dragi, devine necesara aparitia cosmeticianului mortuar, persoana responsabila pentru înfrumusetarea decedatului.

 

servicii funerare bucuresti
Cosmetica Funerara

In zilele noastre în care se apreciaza atât imaginea cât si aspectul estetic, munca artistului mortuar devine indispensabila, in special pentru a ajuta familiile sa faca fata mortii unei persoane dragi.

Principalul obiectiv al activitatii noastre este de a pastra aspectul estetic al persoanei defuncte datorita interesului si nevoii de a reduce durerea rudelor în urma mortii.

Acest lucru se face cu profesionalism prin camuflarea etapelor pe care o persoana le-a trecut înainte de moartea sa (în special în caz de boli sau accidente traumatice) si a consecintelor fizice vizibile dupa moarte.

Oferim astfel un confort celor apropiati persoanei decedate atunci când vad ca defunctul aparent se odihneste în pace, dand impresia ca doarme, cu un aspect asemanator celui pe care l-a avut în viata.

Astfel, se reduce la minim impactul emotional produs la vederea decedatului si familia este ajutata sa faca fata mai bine mortii persoanei respective.

Prin machiajul mortuar se ofera astfel posibilitatea de a vedea decedatul în stare buna, cu un aspect cat mai natural, indeplinind astfel o functie sociala foarte importanta

 

servicii funerare bucuresti

Cosmetizarea se face tinând cont de circumstantele mortii si de felul in care a fost afectat aspectul estetic al persoanei decedate urmand sa folosim cele mai potrivite tehnici de machiaj pentru corectarea in mod corespunzator a defectelor pielii survenite in urma decesului.

Machiajul mortuar, este folosit atat pe zona fetei, cat si pe alte parti descoperite ale corpului, unde sunt prezente vânatai, rani, arsuri, ulceratii sau lovituri, care trebuie acoperite pentru a îmbunatati aspectul estetic al defunctului.

 

 

Cantitatea de machiaj utilizata depinde de starea in care se gaseste corpul, zonele de aplicare fiind fata, gatul si mainile, iar in cazuri mai speciale chiar si membrele inferioare.

Noi tinem cont de preferintele si doleantele exprimate de membrii familiei defunctului. 

In cazul in care membrii familiei prefera sa mentina unele imperfectiuni sau trasaturi speciale ale fetei decedatului se va pastra acea parte intacta.

Call Now Button
×