Servicii Funerare Bucuresti – Pompe Funebre NON-STOP

Repatriere Decedati

Ne ocupăm de repatrierea persoanelor decedate din diferite tari din Europa. Va putem oferii serviciile noastre în cazul de persoane decedate în tari precum Spania, Germania, Franța, Belgia, Olanda, Austria, Marea Britanie,Turcia,Elveția.

Repatriere Decedati

Servicii Repatriere decedati – Firma noastra se ocupă cu repatrierea persoanelor decedate și suntem aproape de familiile indoliate. Depunem eforturi și investim timp pentru ca procedura de repatriere a persoanelor decedate, sa fie simpla,rapida la costuri cat mai reduse.

Va oferim servicii complete de Transport funerar internațional autorizat / Repatriere decedati din Europa.

Suntem o companie ce avem numeroși parteneri de afaceri din toate colțurile lumii și colaborăm cu majoritatea firmelor de pompe funebre specializate din întreaga lume.

 

Pentru a eficientiza procesul de repatriere a decedatilor din Europa colaborăm cu toate companiile  aeriene astfel incat sa oferim cea mai rapidă și sigură cale pentru repatrierea decedatilor.

În cazul în care decesul se intampla din alte cauze decat cele naturale, repatrierea decedatului poate suferi niște întârzieri de timp datorită demersurilor necesare.

Procesul de repatriere a decedatilor se efectuează cu autospeciale funerare pe cale terestra in cea mai buna conditie, transportul facandu-se eficient și prompt.

transport funerar bucuresti
repatriere decedati

Apeland la firma noastra vei fi sigur ca persoana draga va veni înapoi acasă în cele mai bune condiții, transportul nostru fiind dotat corespunzător și profesional.

Dispunem de toate avizele și autorizațiile necesare în vederea intocmirii documentelor de repatriere. Apeland la serviciile noastre aveți certitudinea unui serviciu de maximă transparență, cu personal care are o vasta experienta în domeniu și este pregatit profesional să rezolve orice situație.

Va garantam un preț economic pentru un transport funerar internațional impecabil.

Repatrierea cetățenilor români ce au decedat în afara țării poate fi un proces complicat care poate dura foarte mult. De aceea este de indicat sa apelati la o firma de servicii funerare cu experiența ce dispune de transport autorizat internațional al corpurilor neinsufletite.

O firma cu experienta în repatrierea cetățenilor români decedați în afara țării poate fi o alegere excelentă. Noi ne vom ocupă de toate demersurile necesare în astfel de situații, avand deja experienta necesara in acest domeniu si toate conexiunile necesare pentru repatriere.

Pentru serviciul de repatriere a persoanelor decedate, firma noastra va incheia un contract in care vor fi menționate toate aspectele ce tin de acest eveniment nefericit.In contract se va specifica si timpul de repatriere și modelul sicriului necesar transportului internațional .

Vom efectua transportul mortuar care se face în baza unui pașaport mortuar, al certificatului de deces, al certificatului constatator al decesului ce trebuie eliberat de către medicul de familie sau de către spital, al certificatului de îmbălsămare eliberat de spital și al autorizației pentru transport international pe care firma noastra o detine.

Documentele necesare pentru repatriere sunt :
-pasaportul mortuar
-certificatul de deces

De toate aceste documente se va ocupa societatea noastra personal, în baza contractului încheiat de către ambele parti în care toate acestea vor fi menționate, acceptate și semnate

Prețul serviciului de repatriere este influențat de numărul de kilometrii parcursi, de sicriul ales cu care se va face repatrierea, de modul în care se efectuează revenirea în țară a decedatului, terestru sau aerian .

Call Now Button
×