Servicii Funerare Bucuresti – Pompe Funebre NON-STOP

repatriere austria

Repatriere Decedati AUSTRIA

Prin serviciul de repatriere decedati Austria, firma noastra se va ocupa de absolut tot!

repatriere austria

Repatriere decedati din Austria

Repatrierea cetățenilor români ce au decedat în afara țării poate fi un proces complicat care poate dura foarte mult. De aceea este de indicat sa apelati la o firma de servicii funerare cu experiența ce dispune de transport autorizat internațional al corpurilor neinsufletite.

O firma cu experienta în repatrierea cetățenilor români decedați în afara țării poate fi o alegere excelentă. Noi ne vom ocupă de toate demersurile necesare în astfel de situații, avand deja experienta necesara in acest domeniu si toate conexiunile necesare pentru repatriere.

repatriere decedati bucuresti

Firma noastra se va ocupa de tot ceea ce inseamna documentatie si pasi pentru repatrierea decedatilor din Austria

  • Inregistrarea decesului la autoritatile locale din Austria si, daca se doreste, si la Consulatul Romaniei;
  • Daca Ambasada sau Consulatul Romaniei au fost anuntate despre deces, acestea informeaza Ministerul Administratiei si Internelor din Romania, cu obligatia de a anunta familia despre decesul cetateanului roman;
  • Ambasada sau Consulatul Romaniei vor putea elibera un certificat de deces romanesc, realizabil doar in baza certificatului de deces eliberat initial de autoritatile locale din tara respectiva si altor documente prevazute de legislatia romana;
  • Daca decesului nu s-a inregistrat la Ambasada sau Consulat, atunci certificatul de deces romanesc va fi eliberat de autoritatile romane, pe baza certificatului de deces strain si a documentelor prevazute de legislatia romana.
Call Now Button
×