Servicii Funerare Bucuresti – Pompe Funebre NON-STOP

repatriere belgia

Repatriere Decedati BELGIA

Prin serviciul de repatriere decedati Belgia, firma noastra se va ocupa de absolut tot!

repatriere belgia

Repatriere decedati din Belgia

Apeland la firma noastra vei fi sigur ca persoana draga va veni înapoi acasă în cele mai bune condiții, transportul nostru fiind dotat corespunzător și profesional.

Dispunem de toate avizele și autorizațiile necesare în vederea intocmirii documentelor de repatriere. Apeland la serviciile noastre aveți certitudinea unui serviciu de maximă transparență, cu personal care are o vasta experienta în domeniu și este pregatit profesional să rezolve orice situație.

Va garantam un preț economic pentru un transport funerar internațional impecabil.

repatriere decedati

Firma noastra se va ocupa de tot ceea ce inseamna documentatie si pasi pentru repatrierea decedatilor din Belgia

  • Inregistrarea decesului la autoritatile locale din Belgia si, daca se doreste, si la Consulatul Romaniei;
  • Daca Ambasada sau Consulatul Romaniei au fost anuntate despre deces, acestea informeaza Ministerul Administratiei si Internelor din Romania, cu obligatia de a anunta familia despre decesul cetateanului roman;
  • Ambasada sau Consulatul Romaniei vor putea elibera un certificat de deces romanesc, realizabil doar in baza certificatului de deces eliberat initial de autoritatile locale din tara respectiva si altor documente prevazute de legislatia romana;
  • Daca decesului nu s-a inregistrat la Ambasada sau Consulat, atunci certificatul de deces romanesc va fi eliberat de autoritatile romane, pe baza certificatului de deces strain si a documentelor prevazute de legislatia romana.
Call Now Button
×