Servicii Funerare Bucuresti – Pompe Funebre NON-STOP

repatriere olanda

Repatriere Decedati Olanda

Alegand serviciul de repatriere decedati Olanda, firma noastra se va ocupa de absolut tot!

repatriere olanda

Repatriere decedati din Olanda

Atunci cand apelezi  la firma noastra vei fi sigur ca persoana draga se va intoarce acasă în  condiții excelente, transportul nostru fiind dotat corespunzător și profesional.

Firma noastra dispune de toate avizele și autorizațiile necesare în vederea intocmirii documentelor de repatriere. Apeland la serviciile noastre aveți certitudinea unui serviciu de maximă transparență, cu personal care are 15 ani  experienta în domeniu și este pregatit profesional să rezolve orice situație neprevazuta.

Va garantam un preț economic potrivit oricarei situatii!

repatriere decedati

Firma noastra se va ocupa de tot ceea ce inseamna documentatie si pasi pentrurepatrierea decedatilor din Olanda

  • Inregistrarea decesului la autoritatile locale din Olanda si, daca se doreste, si la Consulatul Romaniei;
  • Daca Ambasada sau Consulatul Romaniei au fost anuntate despre deces, acestea informeaza Ministerul Administratiei si Internelor din Romania, cu obligatia de a anunta familia despre decesul cetateanului roman;
  • Ambasada sau Consulatul Romaniei vor putea elibera un certificat de deces romanesc, realizabil doar in baza certificatului de deces eliberat initial de autoritatile locale din tara respectiva si altor documente prevazute de legislatia romana;
  • Daca decesului nu s-a inregistrat la Ambasada sau Consulat, atunci certificatul de deces romanesc va fi eliberat de autoritatile romane, pe baza certificatului de deces strain si a documentelor prevazute de legislatia romana.
Call Now Button
×