Servicii Funerare Bucuresti – Pompe Funebre NON-STOP

repatriere spania

Repatriere Decedati spania

Oferim servicii complete de repatriere a persoanelor decedate in Spania.

repatriere spania

Repatriere decedati din Spania

Repatrierea cetățenilor români ce au decedat în Spania poate fi un proces complicat care poate necesita mult timp. De aceea este indicat sa apelati la o firma de servicii funerare cu experiența care dispune de transport autorizat internațional al corpurilor neinsufletite.

O firma de pompe funebre cu experienta în repatrierea cetățenilor români decedați în afara țării poate fi o alegere excelentă. Noi ne vom ocupa de toate demersurile necesare în astfel de situații, avand deja 15 ani experienta in acest domeniu si toate conexiunile aferente pentru repatriere.

pompe funebre bucuresti

Firma noastra se va ocupa de tot ceea ce inseamna documentatie si pasi pentru repatrierea decedatilor din Spania

  • Inregistrarea decesului la autoritatile locale din Spania si, daca se doreste, si la Consulatul Romaniei;
  • Daca Ambasada sau Consulatul Romaniei au fost anuntate despre deces, acestea informeaza Ministerul Administratiei si Internelor din Romania, cu obligatia de a anunta familia despre decesul cetateanului roman;
  • Ambasada sau Consulatul Romaniei vor putea elibera un certificat de deces romanesc, realizabil doar in baza certificatului de deces eliberat initial de autoritatile locale din tara respectiva si altor documente prevazute de legislatia romana;
  • Daca decesului nu s-a inregistrat la Ambasada sau Consulat, atunci certificatul de deces romanesc va fi eliberat de autoritatile romane, pe baza certificatului de deces strain si a documentelor prevazute de legislatia romana.
Call Now Button
×