Servicii Funerare Bucuresti – Pompe Funebre NON-STOP

servicii funerare sector 6

Daca aveti nevoie de servicii funerare in sectorul 6 firma de pompe funebre este alaturi de familiile decedatilor si se ocupa de tot ce tine e inmormantare pana in cel mai mic detaliu.

Servicii Funerare Sector 6 - Pompe Funebre

Servicii funerare sector 6 – Servicii de calitate oferite de firma noastra de pompe funebre . Echipa noastra formata din oameni specializati se va deplasa la domiciliul dvs pentru constatarea decesului, prin examinarea corpului persoanei in cauza si remarcarea absentei semnelor vitale (puls, bataile cordului, respiratie, tonus muscular, tonusul pleoapelor, reflexul cornean, reflexul fotomotor, absenta activitatii nervoase superioare).

Ulterior se intocmeste un certificat medical constatator al decesului. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic si ne vom deplasa in cel mai scurt timp la adresa persoanei decedate.

Oferim diverse pachete personalizabile, care includ servicii complete privind inmormantarea, organizarea pomenilor, transportul intern si international al persoanelor decedate sau aducerea celor necesare in timpul slujbei bisericesti

pompe funebre sector 6
Call Now Button
×