Servicii Funerare Bucuresti – Pompe Funebre NON-STOP

Transport funerar autorizat DSP

Actiunea de a transporta persoanele decedate intre diverse localitati din Romania se regasesc in serviciul transportului funerar intern, iar pentru a-l putea efectua sunt necesare acte specifice de tipul certificatului de deces, certificate de la SANEPID si certificatul de imbalsamare.

transport funerar autorizat dsp

Firma noastra de servicii funerare din Bucuresti asigura servicii complete printre serviciul de transport funerar autorizat DSP national  cat si cel international, dar si servicii de repatriere in strainatate si in Romania.

Oferim servicii funerare complete de 15 ani si punem in evidenta calitatea , profesionalismul serviciilor noastre. Serviciile noastre nu pot fi comparate deoarece avem conexiuni cu numeroase  ambasade si consulate din Uniunea Europeana.

transport funerar autorizat
pompe funebre bucuresti

Va asiguram obtinerea documentelor necesare si certificatului de deces pentru a putea efectua transportul , dar si toate celelalte acte necesare si autorizatii pentru persoanele decedate.

Serviciile si produsele pot fi regasite sub forma unor pachete funerare complete compuse astfel incat sa corespunda cat mai bine tuturor nevoilor si solicitarilor clientilor sau care pot fi personalizate de catre clienti in functie de preferintele necesarul acestora.

TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL

Firma noastra va asigura servicii de transport funerar NON STOP in toate sectoarele din Bucuresti. Oferim clientilor nostrii promptitudine, seriozitate si puntualitate de fiecare data.

Cu o experienta vasta in domeniu funerar, firma noastra dispune de servicii funerare de cea mai buna calitate puse la dispozitie oricand, indiferent de ora, cu o echipa specializata pregatita sa iti ofere ajutorul pentru o inmormantare organizata pana la cel mai mic detaliu.

transport funerar bucuresti
Call Now Button
×